Over ons

Maak kennis met de mensen achter Rubberboot te huur

Organisatie- en Evenementenbureau Rubber boot te huur is een krachtig bedrijf dat sinds 2000 de organisatie en uitvoering verzorgt van evenementen voor bedrijven, scholen, familie bijeenkomsten maar  vooral themadagen zoals voor vrijgezellen uitjes. Naast onze standaardprogramma's maken wij ook programma's die volledig op uw wensen zijn afgestemd.

Personeel

Rubber boot te huur werkt met ervaren en enthousiaste instructeurs. Dit sportieve familiebedrijf zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van deskundige begeleiding en optimale dienstverlening. 

Catering

Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot netwerk van diverse locaties. Van eenvoudig ingericht en informeel, tot zeer luxe accommodaties. De catering tijdens uw evenement kunnen wij compleet voor u verzorgen. Van een kopje koffie met gebak bij aankomst, bier of wijn proeverij op de boot, lunches, picknicks, barbecues en buffetten. Wij verzorgen het graag voor u.

Arrangementen op maat

Heeft u wensen die afwijken van onze standaardprogramma's, een bijzondere doelstelling voor uw evenement, of wilt u de activiteiten afstemmen op een bepaald thema? Maak uw specifieke wensen kenbaar en wij verzorgen uw evenement graag op maat. Onze kennis en ervaring op het gebied van locaties, materialen, etc, staan borg voor een geslaagd en succesvol programma.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!