Boot huren in Oostzaan

Wij verhuren professionele rubberboten en sportmaterialen. In het Oostzanerveld waar de boten liggen is het makkelijk om meerdere routes in de omgeving te varen. Het Oostzanerveld, een beschermd natuurgebied met weilanden waar de koeien lopen en vogels in zich grote getale zich laten zien. Op de Jagersplas in Zaandam of de Westplas in Oostzaan is het lekker zwemmen. Ook het centrum van Amsterdam is goed te bereiken via een mooie vaarroute door Landsmeer.  Onze boten hebben de nieuwste modellen van de Mercury 8pk om in Amsterdam te kunnen varen.  Voor kinderen hebben we zwemvesten en is er naast een anker een trappetje zodat u na het zwemmen weer makkelijk de boot in kunt klimmen. 

 

Georganiseerde activiteiten

We verzorgen uitdagende sportieve team evenementen.  Bent u op zoek naar een spannende dag vol uitdagingen, spanning en sensatie? Samen met de collega’s van werk of voor die vriend een unieke onvergetelijke dag op het water bezorgen? Graag maken wij voor u een passend aanbod van sportieve activiteiten met onder andere onze rubberboten, kano’s, raftboten of rafttubes.  Een sportieve uitdaging met het bedrijf? met je vrienden? of het sportteam? dan is de poldersurvival een aanrader. Tijdens deze vaartocht hebben we diverse opdrachten zoals, vuur maken, peddelrace, katapult bouwen, een vis vangen, boogschieten en een fun parcours. Tijdens de culinaire survival hebben we diverse proeverijtjes onderweg opgezet. Bij de MMA survival bestaan de opdrachten uit de diverse gevechtsport technieken.

Sportieve events

Bent u op zoek naar een spannende dag vol uitdagingen, spanning en sensatie? Samen met de collega’s van werk, familiedag of voor die vriend een unieke onvergetelijke dag bezorgen?  Op zee varen wij met onze raftboten en brandingkano’s. Op het strand organiseren wij de ludieke sterrenslag of een uitdagende “kick” boksclinic. In de Duinen zijn wij oa te vinden met oriëntatietochten en onze duinstepsafari. Maar in de polder zijn wij bekend om onze survivals en de DSB legerboten.  Zowel in de zomer als in de winter kunnen wij u een passend aanbod doen van sportieve activiteiten of teambuildings opdrachten.

Workshops

Wij bieden unieke sportieve workshops aan geselecteerd op het strand, zee, stad, waterrijke gebieden en de groene omgeving.  Ieder workshop heeft een vaste prijs en een maximum van het aantal deelnemers. Ideaal voor een klein gezelschap.  Combineren van de workshops is ook mogelijk bij grotere groepen of als aanvulling op een eigen programma. Daarmee is er een flexibele deelname mogelijk van deelnemers en toeschouwers.  Heeft u specifieke wensen voor een teambuilding aspect dan combineren wij dit in een mooi programma. Het arrangement zal afgestemd zijn op uw wensen.

Schoolspecials

Speciaal voor school groepen heeft “Power-events” een aantal uitdagende betaalbare wisselprogramma’s samengesteld. De groep wordt in twee verdeeld en na 45 minuten zal er van activiteit gewisseld worden. Voor scholen bestaat de mogelijkheid om materialen te huren en zelf een uitdagende sportdag te organiseren. Zo hebben de grote competitie funbag (twee funslangen, twee vliegende tapijten, twee 4 persoons loopbroeken, twee 4 persoons skippyzakken, voet volleybalnet en een touwtrektouw) en kunnen raftboten of kano’s gehuurd worden. Prijzen op aanvraag.